Beskrivelse

(Sagsnummer - 1903013)


Lille Lyngby er en lille oase med lys, luft og skøn natur, men stadig tæt på by og kultur. Byen rummer en fin blanding af både den ældre og yngre generation, kreative sjæle, heste, hunde, katte og høns, og fælles for alle er muligheden for at finde roen i en ellers for mange hektisk hverdag.

Du bliver her nabo til landsby kirken og fra udsigtsbakken i baghaven kan du se ned til Arresø, der i sig selv byder på mange rekreative stunder.

I haven finder du flere gode terasser, masser af private kroge ved siden af de tilsvarende idylliske nabohuse. Ind af entredøren ligger et mindre badeværelse med brus ligefor og videre ind åbner det både køkken og stue sig op. Køkkenet er velindrettet med gode indbyggede skabe og udsigt fra køkkenvasken til den lille gårdhave. Herfra er også en dør ud og lige overfor ligger et mindre vaskerum.

Stuen har dobbeltdøre ud mod en flisebelagt terrasse med udsigt til hele haven. Stuen er rummelige og lys og med en mindre tv stue for sig. Også herfra er der en dør ud samt trappe op til en mindre hems, ideel til overnattende gæster. Under trappen er der bygget et lukket walk in closet.

En trappe fra stuen fører op til 2 gode værelser, med mere skabsplads lige for og fra det store værelse er der udnyttet et åbent walk in closet. 2 gode lyse værelser med loft til kip.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

Lille Lyngbyvej

3320 Skævinge

Husleje

11.900 DKK

Kvm 125
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/7 - 2019
Lejeperiode 2 - 4 år
Forbrugstal pr. md. 1000
Se boligbeskrivelse