Corona | Covid-19 vi fortsætter med visse forholdsregler - Læs mere >>

Beskrivelse

(Sagsnummer - 1805027)


Super charmerende bolig i 2 plan med lille ude område i den åbne baggård som ligger rolig tilbagetrukket i et ellers livligt kvarter ved Rådhuspladsen. Du er her omgivet af både det klassiske København og de mere moderne kvartere, og overalt vil du blive fristet af spisesteder og shoppingmuligheder. Den indre kanal og Havnen byder på rekreative stunder rundt om hjørnet og de mange kulturinstitutioner ligger som perler på snor.

Du kan træde ind i boligen i en lys og åben entre med trappe til 1.sal samt adgang til badeværelset. Du kan ligeledes træde direkte ind i det store køkken alrum, med god plads ved spisebordet og i stuen. Foran køkkendøren, kan man sidde ved et mindre altanbord og nyde stemningen. 1.sals repros er indrettet med en soveplads hvor et stort soveværelse ligger for sig, på den anden side af væggen. Yderligere 2 gode soveværelser ligger i forlængelse af hinanden adskilt af en dobbeltdør, så hele 1.salen fremstår lys og indbydende.

Overalt finder du charmerende detaljer og hele boligen fremstår smukt istandsat.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Løngangsstræde

1470 København K (1805027)

Husleje

29.500 DKK

Kvm 160
Antal værelser 2
Antal stuer 1
Antal badeværelser 1
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Spørg
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1700
Se boligbeskrivelse