Torben Oxes Allé, 2300 København S

Kvm: 70
Antal værelser: 1
Antal stuer: 1
Antal badeværelser: 1
Have: Nej
Møbleret: Ja
Husdyr: Nej
Indflytningsdato : 1/7 - 2018:
Lejeperiode : 1 - 2 år
Forbrugstal pr. md.: Inkluderet i huslejen
Husleje: 13500

Beskrivelse (Sagsnummer - 1804009):

Fantastisk beliggenhed i det eksklusive Eberts Villaby, som ligger i en fredelig oase i København S. Omgivet af alt inden for rækkevidde med kun 3,5 km til centrum eller 2 km til Amager Strandpark eller Islands Brygge, samt cykelafstand til naturskønne omgivelser på Amager Fælled, Amager Naturpark eller Dragør. Du bor tæt på Amager Metro og DR Byen og er tæt på hyggelige cafémiljøer, bagere, supermarkeder og hippe restauranter i et område i byudvikling med gode shoppingmuligheder i fx. Fields, Amager Centret eller Fisketorvet.

 

Lejligheden er på 70m2 og består af 2 værelser og depot med eget køkken og bad samt egen indgang. Boligen ligger i en høj kælderplan med lyskasser i vinduerne i en hvid patriciervilla fra 1910, hvor der i forvejen bor to familier. Lejligheden er gennemgribende renoveret med flisebelagt trælook og varmeinstalleret gulve samt stukke og paneler i klassisk stil samt italienske fliser i badeværelset. Alt i alt fremstår lejligheden pæn og hyggelig og er fuldt indrettet med lækkert interior fra bl.a. Bolia, Sofakompagniet, Nomess, Homeish, Hübsch, Nordic Nesting, HAY, Bahne m.v., med Broste Copenhagen service til 4 personer samt en behagelig 'queen size' seng fra Drømmeland samt 'open closet' koncept i soveværelset. Husdyr og rygning er ikke tilladt. Der findes ingen vaskemaskine, men der ligger et vasketeria inden for 50 m.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Del denne side i dit netværk

Lej denne bolig

Kontakt os hvis du ønsker at leje denne bolig

Mathilde Hannemann, Partner

+45 7023 7080