Beskrivelse

(Sagsnummer - 1802008)


Flot istandsat villa med mange velindrettet kvadratmeter og stor rummelig have både foran og bag huset. Indkørslen giver plads til biler og lukket skur og forhaven har flotte hævede havebede og haven er generel nem at vedligeholde og har god plads til børnene. Den store hævede træterrasse ligger solrigt og i læ op af huset.

Du kan træde ind i huset fra både hoveddør og kælderplan. Med få trin op kommer du ind i en rummelig hall med trappe op til 1.sal hvor du finder de tre gode værelser med masser af lysindfald og gode skabsmuligheder. Heroppe er ligeledes et flot moderne badeværelse.

I stueplan imponere den store stuen, hvor vinduer fra gulv til loft lader haven og terrassen være i en flot forlængelse af hinanden. I stueplan er ligeledes et flot badeværelse med brus. Køkkenet er åben mod gang og stue og alligevel trukket tilbage i sit eget hjørne adskilt af en lukket trappe til den fuldt udnyttede kælder. Endnu et disponibelt værelse er samt vaskerum, bryggers, værksted og et godt badeværelse.

Mange flotte lyse og nyistandsatte kvadratmeter.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Ærtemarken

2860 Søborg

Husleje

27.500 DKK

Kvm 183
Antal værelser 4
Antal stuer 1
Antal badeværelser 3
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 1/4 - 2018
Lejeperiode 2 år
Forbrugstal pr. md. 1600
Se boligbeskrivelse