Beskrivelse

(Sagsnummer - 1711031)


Stor klassisk herskabslejlighed med udsigt ud over Israels Plads og det succesfulde madmarked Torvehallerne. Metro og alle toge kan stiges på rundt om hjørnet, og i gå afstand har du alt fra rekreative områder omkring Søerne, Botanisk Have og H.C.Ørstedsparken til designer butikker og supermarkeder. Boligen på 3.sal ligger hævet over gadens puls og nyder godt af lysindfald på begge sider uden at gå på kompromis med privatlivet.
Hele fire stuer ensuite fra det første kontor med dobbeltdøre ud mod stuerne, hvor det sidste i hjørnet har vinduer og udsigt til to sider. De to stuer for enden kan desuden med fordel benyttes som to soveværelser. De to stuer i midten har ligeledes adgang til den lange klassiske gang, hvor du på modsatte side finder master bedroom med god skabsplads og adgang til et moderne badeværelse med både jacuzzi og vaskefaciliteter og varme i gulvet. Fra gangen finder du et gæstetoilet med bruseniche og længst nede mod hoveddøren et walk-in closet med plads til opbevaring og/eller garderobe. Det store flotte køkken med plads til større spisebord vender mod det rolige gårdmiljø. Rummet er velindrettet og med mange skabe fordelt på alle sider af rummet og skaber en god stemning. Gården er en hyggelig aflåst gård med legeplads og cykelparkering.
Parkeringsplads under Israels Plads koster 1860,- pr/md og ellers kan der købes en kommunelicens i den grønne zone.
Boligen udbydes kun til expats.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 2785 3742

Rømersgade

1362 København K

Husleje

26.000 DKK

Kvm 168
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Nej
Husdyr Nej
Indflytningsdato Snarest
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 1800
Se boligbeskrivelse