Beskrivelse

(Sagsnummer - 1709025)


Et skønt sort træhus på en solrig og stor grund med mange gamle træer. Du kan høre havet der ligger tæt og vindens susen.
Her er roligt og tæt på kyst og vejlinie der forbinder dig med Munkeruphus. Rundt om hjørnet bydes der på både kaffe og kunst, Dronningmølles indkøb og spisemuligheder og sådan kan du fortsætte langs kysten.
Huset er knopskudt med med mange værelser samt en stor stue og køkken. Køkkenet træder du ind i fra den lange veranda og her er god plads at udfolde sig på. I forlængelse af køkkenet ligger badeværelset med spa-badekar samt bruseniche og vaskefaciliteter. Stuen ligger et lille trin ned og vender med et stort vinduesparti i skydedør ud mod den flisebelagte terrasse og haven. Brændeovnen er sat ind i en opmuret reol der giver god stemning til rummet sammen med de småsprossede vinduer i siden af rummet. Et lille trin op, og spisebordet er sat med kig til have og et hyggeligt hjørne er skabt til sofaerne. En lang gang med plads til møbler, forbinder dig til tre værelser hvor det første vender ud mod verandaen med samme store vinduesparti og skydedør som i stuen. Det næste værelse vender også mod veranda, hvor det sidste kan åbne dørerne ud til haven. Overalt er her en god stemning indenfor som ude.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

(RESERVERET) Munkerupvej

3120 Dronningmølle

Husleje

15.000 DKK

Kvm 136
Antal værelser 3
Antal stuer 2
Antal badeværelser 1
Møbleret Ja
Have Ja
Husdyr Spørg
Indflytningsdato 15/4 - 2018
Lejeperiode 6 - 9 måneder
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse