Beskrivelse

(Sagsnummer - 1709017)


På en stille vej med mindre end 3 km til Vordingborg, er du tæt på naturen i landlige omgivelser, uden at give afkald på gode naboer, lokal skole og lokale indkøbsmuligheder. En cykelsti forbinder dig trygt med det større bycentrum i Vordingborg og lokalt er her et stisystem der ligeledes fører familien trygt omkring. Den lukkede have er fuldt af frugttræer og frugtbuske og høns, såfremt du ønsker det. Carporten er indrettet til en isoleret gildesal med mange muligheder om det er værksted, fest, cykler eller lidt af det hele. Hele matriklen opvarmes med træpillefyr, som udlejer selv vedligeholder én gang månedligt efter aftale.

Indenfor i hovedhuset er her gulvvarme på det meste af stueplan, dog ikke i de to værelser. Hele boligen vil fremstå med nymalede vægge og paneler ved overdragelse.

Du træder ind i en rummelig entre med skabsplads og vaskefaciliteter og videre ind i en gang der viser vej til to af de tre værelser i stueplan og videre ind i det store køkken alrum der ligger i en vinkel. Her er brændeovn og dobbeltdøre der åbnes op til den flisebelagte terrasse. Køkkenet er rummeligt og funktionelt indrettet og stuen er hyggelig. Et værelse ligger bag køkkenet med skabe langs endevæggen. Trappen fører op til 1.salen hvor det store rum med altan her er indrettet som soveværelse og det store værelse for enden af rummet er indrettet som walk-in closet med gæsteseng. Mulighederne for fordeling og brug af værelserne er mange. På 1.salen ligger ligeledes et stort badeværelse med brusebad.

For yderligere spørgsmål om denne bolig er du velkommen til at ringe på (+45) 7023 7080, eller skrive en mail til info@nordichousing.dk

 

Book en fremvisning

+45 7023 7080

Granvej

4760 Vordingborg

Husleje

16.000 DKK

Kvm 193
Antal værelser 4
Antal stuer 2
Antal badeværelser 2
Møbleret Nej
Have Ja, samt terrasse
Husdyr Ja
Indflytningsdato 1/3 - 2018
Lejeperiode 2 - 3 år
Forbrugstal pr. md. 2000
Se boligbeskrivelse